AYDIN / GERMENCİK - Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

Yeni Mahalle Enver Paşa Caddesi Numara 10 Germencik / Aydın
Vizyon
Kurallara uyan, olumlu davranışlar sergileyen, sevgi ve hoşgörüye dayalı, hayata hazırlayıcı, burası benim okulum diyebilen bireyleriz.
Misyon
Çevresiyle olumlu ilişkiler kurabilen, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında çağdaş düşünebilen ve milli değerlerine bağlı bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2010-2011 Bu Benim Eserim Proje Yarışması Bölge Finali (Deniz Temizlik Badı) 2011-2012 Bu Benim Eserim Proje Yarışması Bölge Finali (Zeolit Tarım)
Başlama:08.30 Bitiş :15.40
Katı yakıtlı Kalorifer Sistemi
Ulaşım
Kara ve demiryolu bağlantıları bulunan İlçemizde İlçe merkezinden geçen Aydın İzmir Karayolu, İlçe bağlantısı bulunan Aydın İzmir Otoyolu ve İzmir-Aydın-Denizli Bağlantıları bulunan Demiryolu ile ulaşım yapılmaktadır. Ayrıca Adnan Menderes Havaalanı ilçe merkezine 80 km uzaklıkta olup Servis ve tren ulaşımı mevcuttur.
Yerleşim Yeri
İlçemiz Aydın ovası üzerinde kurulmuş tarihi bir yerleşim yeridir. Güneyinde Büyük Menderes Nehri Kuzeyinde Aydın Dağları bulunmaktadır. Ege Denizine Kuşadası üzerinden karayoluyla 30 km mesafededir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Germencik İlçe merkezinin Güneyinde yer alan okulumuz; İlçe merkezine 300 m İl Merkezine 24 km uzaklıktadır.